Skuespiller

Skuespillerne er de som står “front and center” på scenen, de er ansiktene til revyen. Det er de som viser frem det harde arbeidet resten av revyen har har gjort, men misforstå oss rett, de jobber hardt selv! Mange av skuespillerne våre starter med å aldri ha stått på scenen, og i løpet av året lærer seg mye fra våre flinke instruktører.
Så hvis du tørr å stå i rampelyset, eller bare har lyst på en utfordring, søk skuespiller!


Skribent

Skribentgruppa er for de som ønsker å være med på å forme revyen uten å stå på scenen. Skribentene deltar på skrivemøter og workshoper gjennom høsten og på våren frem til intensivperioden.
Hvis du ønsker å kunne fortelle vennene dine «Denne sketsjen var det jeg som skrev!», kan scenegruppa være noe for deg!


Danser

Danserne er gjengen i revyen hvor man får stå på scenen og danse ulike stiler, fra ballett til street. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli en del av dansegruppa, bare at man har litt rytme i kroppen og motivasjonen til å lære og jobbe hardt. På starten av høsten holdes det dansekurs med ulike stiler, hvor man jobber med teknikk og koreografi. Etterhvert begynner man også å jobbe med koreografi som skal på scenen. Rister det i dansefoten? Bli en del av revyens dansegruppe! Vervet passer perfekt for deg som liker å danse og stå på scenen. Det er ikke veldig tidkrevende og kan fint kombineres med andre verv utad eller innad i revyen som kosegruppe eller skribent. Vi er en veldig sosial og hyggelig gjeng, så det er bare å søke!


Bandet

Bandet er den delen av revyen som står for alt av musikalske innslag. Både snutter, som er overgangsmusikk mellom de forskjellige sketsjene i forestillingen, sangene som skal være med og diverse andre musikalske innslag som måtte passe. 
Vil du være med å blåse publikum av stolen med fet musikk? Emil- og smørekoppens revyband ønsker deg da velkommen! I bandet får du en sosial gjeng å jamme med på øvinger og generelt le med gjennom hele revytiden. Bandet krever at man har en del erfaring på sitt valgte instrument, og vi ønsker alt fra for eksempel piano og gitar til klarinett, fiolin eller trombone. Vi begynner gjerne med øvinger litt utpå høsten når vi har fått klart litt vi kan spille, og så blir det mer intensivt fra januar og frem til revyen.


Media og PR

Er du glad i å ta bilder? Kan du alle snarveiene i InDesign? Eller var det du som tegnet den fete logoen til russegruppa? 
Mediagruppa er de som passer på at alle i Trondheim vet hvem EMIL- og Smørekoppenrevyen er, og passer på at det er ingen ledige seter under forestilling. Skuespillerne er kanskje ansiktene til revyen, men det er vi som passer på at ansiktene deres er fine til å se på! Synes du dette høres gøy ut, søk da vel!


Kosegruppa

Kosegruppa er de som står for all kos innad i revyen. Vi passer på at skuespillerne får litt mat i de hektiske periodene. Passer på at det er god stemning på møtene. Arrangerer intern-fester og hytteturer der vi passer på at alle blir kjent. Det viktigste vi gjør er å passe på at alle kan få en klem når de trenger det. Kosegruppa er for deg som liker å bake en kake, gjerne drar opp stemningen på fest og liker å arrangere ting. Hos oss er alle velkomne, så det er bare å søke.


Scenegruppa

Vil du bygge den største scena Trondheim har sett? Eller vil du lage en kostyme som lyser og blinker mer enn scenelysene? 
Da har du kommet til rett sted, hvis du tåler å skalere deg ned litt. Scenegruppa jobber med utseendet til revyen, hvordan publikum oppfatter det som skjer på scenen. En rekvisitt eller et kostyme kan forandre en hel sketsj.
Scenegruppa er for deg som liker å snekre, sy, strikke, male, farge, klippe, lime og mye mye mer! Høres dette spennende ut? Har du erfaring eller vil du opparbeide deg erfaring, søk scenegruppa!