Revysjef

Revysjefene er de som styrer det organisatoriske bak revyen. Det er de som passer på at alt går på skinner og har det overordnede ansvaret at alle vet hva som skal gjøres. Revyen har to revysjefer, en som representerer EMIL og en som representerer Smørekoppen.


Regissør

Regissøren har det endelige ansvaret og ordet på hva som skal stå på scenen. Dette vervet krever en god peiling på sceneteknikk, så erfaring er å foretrekke. Regissøren, sammen manusforfatter, passer på at det som ender opp på scenen er en passe mengde provoserende og morsomt.


Manusforfatter

Manusforfatteren er den som passer på at det som står på scenen er faktisk oppegående og morsomt. Sammen med regissøren er denne stillingen den som krever noe peiling på hvordan karakterer kan lages og hva som kan faktisk bli morsomt på scenen. Manusforfatteren har også ansvaret for at skribentene og skuespillerne møtes til å skrive disse sketsjene og sangene.


Inspisient

Inspisienten er broen mellom revysjefene og øvingsapparatet og regissørens høyre hånd. Hen passer på at folk er på riktig plass til riktig sted ved å sette opp planer og koordinere andre.


Koreograf

Koreografen har ansvaret for danserne, og alt av dansing som skjer på scenen. Hen lager danser både til sketsjer og sanger i løpet av forestillingen, men også til de to store, som er åpning og avslutning. Koreografen er også den som lærer opp skuespillerne til å danse åpning og avslutning.


Kapellmester

Hvis bandet er den delen av revyen som står for alt av musikalske innslag, så er kapellmesteren den som passer på at bandet gjør faktisk det. Ansvaret til kapellmesteren er alt fra å holde øvinger, til å finne kule sanger og snutter, til å finne folk som kan arrangere notene.


Sangpedagog

Sangpedagogen passer på at revyen ikke blir et ti-stemt kaos. Hen holder kurs innen sangteknikk og er med på å skrive sangene i revyene. Sangpedagogen passer også på at skuespillerne klarer å synge sangene sine så bra som mulig.


Mediesjef

Mediesjefen har ansvaret, sammen med mediegruppa, å lage promomateriell til revyen. Hen skal passe på at det alltid er noen som kan vise fram revyen og det dagligdagse til verden utenfor. Det er mediesjefen som gjør alt som skal til for å få en fullstappa sal.


Økonomisjef

Økonomisjefen er den som passer på at pengene flyter like mye som cavaen etter gallaforestillingen. Hen holder styr på at alle pengesøknader er sendt ut og at alle grupper har nok penger til å gjøre det de skal.


Kosesjef

Kosesjefen er den i revyen som har monopol på kos. Alt fra massasjetog, pizzakos, kakekos og hyttetur er det kosesjefen, sammen med kosegruppa som ordner. Det er den stillinga i revyen som er mest tilfredsstillende, fordi alle blir glade når du kommer, i håp om at du har med kake.


Teknisk sjef

Teknisksjef passer på at alt det tekniske som revyen eier er i orden til den store dagen. Hen styrer utleie av utstyr til andre revyer og kommunikasjonen med teknisk personell før og på forestilling.


Scenesjef

Scenesjefen har ansvaret for scenegruppa. Hen har styr og orden på hva skuespillere og dansere trenger av kostymer og rekvisitter. Denne stillingen er for de som er fingernemme og liker å lage alt fra melkekartongkostyme til fjell.